Parketta Nyikorgás ( recsegés ) megszüntetése Saját Fejlesztésű Technológiával és 10 Éves Fixparkett® Garanciával. Bízza Ön is szakembereinkre a nyikorgás ( recsegés ) megszüntetését .

Nyikorgó, recsegő parketta

A szegelt ( klasszikus ) parketták a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek az otthonokban viszont javarészt régebben felhelyezett parkettákkal lehet manapság találkozni.
Ez azonban határozottan nem rossz hír, hiszen ezek a típusú parketták minőségi tömör fából készültek/nek ennek köszönhetően határozottan tartósabbak mint a legtöbb laminált, klikk-es parketta.
Parkettásként számos esetben találkoztunk azzal a problémával, hogy a lerakott szegelt parketta idővel bizony elkezdett “mocorogni” a helyén, ezen jelenség legismertebb tünete a
parketta nyikorgása, vagy ahogy még emlegetni szokták a parketta recsegése.
A parketta lerakásának szakszerűségétől, az alapozás minőségétől, a használat módjától, intenzitásától és még számos hatás együttes közrejátszásának köszönhetően idővel megjelenik a parketta
nyikorgása, recsegése, zajossága.
Biztos sokak számára okozott kellemetlenséget hogy a gyönyörű, eredeti fa parketta  olyanná vált mintha chips -el szórták volna be.
Nem csak saját magunknak de még a család többi tagjának is idegesítővé válhat ez a probléma… főleg ha észrevétlenül szeretnénk közlekedni amíg alszanak a gyerekek.
De szerencsére van megoldás.

PARKETTA NYIKORGÁS MEGSZÜNTETÉSE

fixparkett-parketta-nyikorgas

Idegesítő recsegő, nyikorgó hang helyett újra csend honolhat otthonában. 10 Év garancia csak A Fixparkett® -nél.

Fixparkett® Szabadalom
Nyikorgás, recsegés megszüntetése

Hosszú évekkel ezelőtt is találkoztunk ezzel a problémával és az idő haladtával egyre sűrűbben jelentkeztek a parketta nyikorgás, recsegés miatt így nekiláttunk egy olyan megoldás megalkotásának,
amivel maradéktalanul ki tudtuk küszöbölni ezt a problémát.  Az ötlet tökéletesítését követően el is készült a Fixparkett szabadalom, amellyel kizárólag mi rendelkeztünk.
Ennek a technológiának köszönhetően mára több ezer épületben szüntettük meg sikeresen a parketta nyikorgását, mindezt bontás nélkül…

ha nyikorog a parketta… Fixparkett® megoldja

PARKETTANYIKORGÁS MEGSZÜNTETÉSÉRŐL

EGÉSZSÉGESEBB OTTHON

Az esetek jelentős részében a parketta alatt salakpor található, ami a mindennapos használat következtében folyamatosan kiszivároghat. Ez a por egészségtelen és kifejezetten ártalmas gyermekekre és felnőttkorúakra egyaránt.

A Saját Fejlesztésű technológiánknak köszönhetően ez a kiszivárgás megszüntethető.

GYORS ELJÁRÁS

Az eljárás nem igényel komolyabb előkészületet a tulajok részéről, az esetek nagy részében nem szükséges a nehéz bútorokat mozgatni.

A nyikorgás megszüntetése akár 1 nap alatt is elkészülhet, így a munkával telt nap után a délutánt már nyugodt és immáron csendes környezetben töltheti.

HŐSZIGETELŐ HATÁSÚ

A nyikorgás ( recsegés ) megszüntetésekor használt eljárásunknak köszönhetően még a helyiség hőszigetelése is javulhat.

NINCS TÖBB RECSEGÉS

Gyors, koszmentes és mindenekelőtt költséhatékony eljárás aminek köszönhetően hosszú évekre gondmentessé teheti parkettáját.

Csak Nálunk ( Fixparkett® ) 10 éves garanciát biztosítunk az általunk elvégzett nyikorgás mentesítésre.

NYIKORGÁS ( RECSEGÉS ) MEGSZÜNTETÉS
MENETE

Ha elérkezettnek látja az időt, arra hogy otthonát csendesebb és emellett egészségesebb környezetté alakítsa saját maga, vagy családja számára ne habozzon felkeresni Minket.

Javítási igényét jelezheti számunkra

  • telefonon : 06 30 835 5844
  • e-mailben : fixparkett2015@gmail.com

e-mail esetén is néhány órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és pontosítjuk milyen szolgáltatásunkat is szeretné igénybe venni, illetve egyeztetünk Önnel egy megfelelő időpontot amikor személyesen is felmérhetjük a helyszínt.
Pontos ár megállításához nélkülözhetetlen, hogy személyesen is felmérhessük a parketta állapotát.

Fixparkett® Szabadalom

fixparkett-video

Ha újra csendre vágyik otthonában... mi segíthetünk Önnek