Parkettázás, parketta lerakás Fixparkett® Garanciával. Bízza Ön is szakembereinkre parkettájának szakszerű lerakását. Több mint 20 éves tapasztalat… ezalatt több 1000 igényesen felújított otthon

SZALAGPARKETTA

Napjainkban a fa az építészetben és a belső terek kialakításában egyaránt kedvelt.

Könnyen tisztítható,meleg hatást ad,esztétikus stb.

Ezek burkolóanyagok egyike a szalagparketta is.

A szalagparketta szerkezete három részből épül fel. Alsó és középrétege fenyőfából, járófelülete mindig keményfából készül, melyek színválasztéka a burkolandó tér hangulatához és a berendezés színeihez igazítható.

A szalagparketta valódi fából készült, egészségre ártalmatlan, esztétikus, környezetbarát és nagyon közkedvelt burkolóanyag.

A szalagparketta praktikus csomagolásának és méretének köszönhetően könnyen szállítható. Előnye, hogy késztermékként ”teljesen felület kezelve” kerül forgalomba – a lerakási útmutatóban foglaltakat szeme előtt tartva saját kezűleg is elkészíthető,de ha garanciát és minőséget vár keressen fel egy SZAKEMBERT! A fa felületének és megmunkálásának köszönhetően esztétikus,sima,a lakás hangulatához illeszkedő és természetes környezetet sugároz. A szalagparketta felülete csiszolt, többszörösen lakkozott,vizes bázisú lakkal, vagy olajjal kezelt, ami lehetővé teszi a lerakás utáni azonnali használatot. A szalagparketta is a páratartalom változásának hatására képes nedvességet felvenni, illetve leadni. Ez méretváltozással jár,amit egy megfelelő dilatációs hézag megadásával jól ki lehet küszöbölni. Az embernek is az orvos által a 30-65 % páratartalom ajánlott, mely esetén a levegőt ideális nedvességűnek érezzük. Ez elsősorban egészségünk és életünk szempontjából megfelelő, de ideális és szükséges növényeinknek, állatainknak, bútorainknak és a parkettáinknak is.

A szalagparketta panelok csaphornyosan illeszkednek egymáshoz( manapság klikk-es rendszerrel). Léteznek hagyományosan illeszkedő és pattintós rendszerű szalagparketták is.

A szalagparketták lerakása egyszerű,de figyelmet igénylő munka.Sohasem szabad leragasztani,leszögelni!Csak megfelelő,sima aljzatra szabad fektetni.Kerülje a más burkolatra való lerakását!Minden esetben kérje egy SZAKEMBER véleményét.

Parkettázás

fixparketta-parketta-lerakas

CSAPHORNYOS PARKETTA LERAKÁS

Ha nagyon szépet és maradandót szeretnénk , akkor a jól bevált csaphornyos “hagyományos ” parkettát válasszuk.

Ezt a műveletet már csak azoknak az embereknek ajánlom, akik tisztában vannak a fa fő tulajdonságaival és szeretnek a fával dolgozni.

A parketta lerakása nagy odafigyelést igényel az alapok kiválasztásától a felületkezelésig. Teljes harmóniában kell lenni a falak és a bútorokkal az elő pillanattól kezdve. Akinek nincs semmi elképzelése arról, hogy a lakás és az Ő stílusához mi az a parketta ami passzol , az nyugodtan kérjen segítséget a szakembertől vagy a belsőépítésztől.

Fixparkett® Szabadalom

fixparkett-video

TEVÉKENYSÉGEINK

 • parketta bontási munkálatok
 • vakpadló javítási munkálatok
 • vakpadló kiépítés
 • sportpadló készítés
 • csaphornyos parketta lerakás
 • szalagparketta lerakás
 • intarzia parketta lerakás
 • kétrétegű parketta lerakás
 • laminált padló lerakás
 • régi parketták felújítása, javítása
 • parkettacsiszolás lakkozás
 • szegőlécek felrakása
 • új parketták lerakása, csiszolása, lakkozása