ISMERJEN MEG MINKET!

Gyorsjavítás bontás nélkül!

Hagyományos parkettázás, hajópadló, svédpadló, szalag- parkettázás, laminált parkettázás, szalag-parketták ragasztott, szegelt lerakása a kívánt mintába.
Parkettacsiszolás, hézagtömítés, szegélylécezés, világos tükörlakkozás.

Cégismertető

A vállalkozást Hegedűs Lajos 1969-ben alapította. Az eltelt több, mint négy évtized alatt a vállalkozó több száz lakásban végzett különféle parkettázási munkákat. Belvárosi házak, új épületek, lakótelepi lakások sokféle parkettázási telepítését, felújítását végezte el. Az évtizedek alatt szerzett szakmai tapasztalat alapján kidolgozott egy speciális eljárást vakpadlós parketták esetén, parkettamozgás, nyikorgás megszüntetésére bontás nélkül, melyet Fixparkett márkanév alatt forgalmaz. Az eljárás egyedülálló a szakmában, kivitelezését maga a parkettásmester végzi. Közel 1500 parkettás lakásban szüntette meg ezzel az eljárással sikeresen a problémát. Jelenleg a Fixparkett eljárás a vállalkozás fő profiljává vált, sikere és hatékonysága miatt.Az eltelt évtizedek alatt a fapadozatok bontás nélküli mozgásmentesítését és állag megóvását a speciális eljárással számtalan magánlakásban, egyházi, állami, és műemlék épületben végzett munka bizonyítja. A kivételes eljárásra és a vállalkozás tevékenységére nemzetközi szinten is felfigyeltek, többek között a Who is Who magyarországi szervezete. 2010 -ben az a megtiszteltetés érte a vállalkozás vezetőjét egyben az eljárás feltalálóját és kidolgozóját, hogy a Who is Who World Society felvette örökös tagjai sorába. Így a vállalkozás vezetőjének életrajza, vállalkozás története és az egyedi eljárás bekerült a svájci Hübners Who is Who kiadó által évente megjelenő Európa vezető személyiségei enciklopédiába.

A FIXPARKETT® márkanévvel fémjelzett eljárás már több száz lakásban szüntette meg bontás nélkül a parketta nyikorgását, mozgását, akár kiköltözés nélkül is. Speciális eljárások: ablak, ajtótokok, aljzat- és födémüregek hő- és hangszigetelése.

Tekintse meg videónkat Szabadalmunkról.

szabadalom

Szeretne Ön is elégedett Ügyfeleink közé tartozni?